Publicerad 31 januari 2024

Vårdlänken firar 13 år!

Vårdlänken firade 13 år den 18 januari 2024! Vi tog tillfället i akt att se tillbaka på de åren som gått och den fantastiska resa vi gjort. Trots att Vårdlänken vuxit i storlek så har alltid den familjära känslan mellan medarbetare och konsulter kvarstått. Vårt mål är alltid att våra konsulter ska känna sig hörda och uppskattade för sitt arbete och det är något som vi aktivt strävar efter.

Vi vill rikta ett stort varmt tack för förtroendet som Vårdlänken Bemanning & Rekrytering har fått! Att vi har kunnat växa så snabbt och blivit så stora som vi är idag, är tack vare våra fenomenala konsulter och medarbetare, utan er hade detta inte varit möjligt!” säger Therese Löfall, grundare.

Bemanning av kvalificerad personal

Vårdlänken är en helhetsleverantör av kvalificerad personal inom vård, omsorg och socialtjänst. Oavsett om du som kund är i behov av personal under kortare eller längre perioder, står vi redo för att bemanna din just din verksamhet. Vid rekrytering har vi processer med utgångspunkt i aktuell forskning för att kunna presentera bästa möjliga kandidat för din organisation.

Vi som arbetar på Vårdlänken har själva en utbildning inom vård eller socialt arbete, vilket innebär att vi har en god förståelse av kompetensen du efterfrågar. Det är just förståelsen för kundernas behov som har varit nyckeln i vår framgång under åren som varit.

Vi blickar nu framåt mot ett nytt år följt av en mängd nya möjligheter. Vi som företag är stabilt, men samtidigt flexibelt, vår strävan efter att utvecklas är ett faktum.

Är du intresserad av att veta mer om oss? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på 08-85 54 60 alternativt kontakt@vardlanken.se.

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete under 2024!

Therese med kollegor