Bemanning

Vi på Vårdlänken Bemanning & Rekrytering ger er tillgång till rutinerade och väl kvalificerade konsulter. Vi hjälper till att bemanna er verksamhet under både korta och långa perioder – utifrån ert behov! Med vår bakgrund inom vård, omsorg och socialt arbete kan vi effektivt avgöra vilken konsult som har bäst kompetens för uppdraget.

Som kund hos oss har du en och samma kontaktperson, från första mötet till dess att uppdraget är slutfört.

Välkommen att kontakta oss på Vårdlänken Bemanning & Rekrytering för mer information eller för att lämna en offertförfrågan.

Vår bemanningsprocess:

1. Behovsanalys

I kontakt med beställaren identifieras kandidatens nödvändiga nyckelkompetenser för uppdraget samt uppdragets längd och omfattning.

2. Matchning av kandidater

Utifrån behovsanalysen görs sökningar i vårt interna nätverk och kontakt tas med befintliga konsulter kvalificerade för uppdraget. I de fall nya konsulter behöver rekryteras till uppdraget upprättas annonser på både platstjänstportaler och på vår hemsida. Inkomna ansökningar bearbetas löpande.

3. Urval

I syfte att säkerställa att konsulten har de nyckelkompetenser som är nödvändiga för uppdraget genomförs kontroll av yrkeserfarenhet, kunskaper och kompetenser genom CV-granskning, intervjuer och referenstagningar. Om uppdraget kräver gör vi även kontroller mot IVO och Socialstyrelsen.

4. Presentation

Vårdlänken presenterar en eller flera kvalificerade kandidater. I presentationen får beställaren ta del av kandidatens/kandidaternas CV samt den samlade bedömningen efter genomförda intervjuer och referenstagningar. Beställaren fattar beslut om vilken konsult som tilldelas uppdraget.

5. Introduktion och uppföljning

I samråd mellan beställaren och Vårdlänken planeras introduktion för konsulten. För att kvalitetssäkra god leverans genomför vi löpande uppföljningar med både beställare och konsult.

Vårt mål är att skapa effektiva, trygga och välmående arbetsplatser, för såväl arbetsgivare som konsulter.

Offert

Ring oss på 08-85 45 60 för att komma igång redan idag, fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om rekrytering?

Behöver din verksamhet rekrytera nya medarbetare? Vårdlänken löser hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till presentation av kandidat, allt för att hitta rätt person till er tjänst!