Bemanning inom vård och omsorg – med kvalitet i fokus

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering ger er tillgång till rutinerade och väl kvalificerade konsulter inom vård och socialt arbete. Vi bemannar med sjuksköterskor, läkare, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Bland våra kunder finns både privata och offentliga verksamheter över hela Sverige. Oavsett om ni behöver stärka upp under kort tid, en längre period eller enstaka dagar, så hittar vi lösningen för att täcka just era behov.

Kvalitet är vår ledstjärna. Därför arbetar vi bara med konsulter som har minst två års erfarenhet inom sin profession, med goda referenser. Och med vår egen bakgrund inom vård, omsorg och socialt arbete kan vi effektivt avgöra vilken konsult som har bäst kompetens för varje uppdrag.

Vårdlänken är ditt personliga bemanningsföretag; som kund hos oss får du en och samma kontaktperson från första mötet till dess att uppdraget är slutfört.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att lämna en offertförfrågan!

Vår bemanningsprocess:

1. Behovsanalys

 

I kontakt med er identifieras kandidatens nödvändiga nyckelkompetenser för uppdraget, samt uppdragets längd och omfattning.

2. Matchning av kandidater

 

Utifrån behovsanalysen görs sökningar i vårt interna nätverk och kontakt tas med befintliga konsulter som är kvalificerade för uppdraget. I de fall nya konsulter behöver rekryteras till uppdraget upprättas annonser, på både platstjänstportaler och vår hemsida. Inkomna ansökningar bearbetas löpande.

3. Urval

 

I syfte att säkerställa att konsulten har rätt kompetens för uppdraget genomförs kontroll av yrkeserfarenhet, kunskaper och kompetenser genom CV-granskning, intervjuer och referenstagningar. Om uppdraget kräver gör vi även kontroller mot IVO och Socialstyrelsen.

4. Presentation

 

Vårdlänken presenterar en eller flera kvalificerade kandidater. I presentationen får ni ta del av kandidatens/kandidaternas CV samt den samlade bedömningen från intervjuer och referenstagningar. Ni fattar beslut om vilken konsult som tilldelas uppdraget.

5. Introduktion och uppföljning

 

I samråd mellan er och Vårdlänken planeras en introduktion för konsulten. För att kvalitetssäkra god leverans genomför vi löpande uppföljningar med både beställare och konsult.

Vårt mål är att skapa effektiva, trygga och välmående arbetsplatser för såväl arbetsgivare som konsulter.

Offert

Ring oss på 08-85 45 60 för att komma igång redan idag, eller fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vill du veta mer om rekrytering?

Behöver din verksamhet rekrytera nya medarbetare till fasta tjänster? Vårdlänken löser hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till presentation av kandidat. Allt för att hitta rätt person till er tjänst!