Jobba som arbetsterapeut på ett flexibelt sätt

Är du arbetsterapeut och nyfiken på att bli konsult? Kanske har du redan provat att jobba på konsultbasis, och är ute efter ett nytt, utvecklande uppdrag? Då har du hamnat rätt!

Som konsult via Vårdlänken erbjuds du spännande uppdrag över hela landet. Konsultrollen innebär att du hyrs in för arbete hos olika verksamheter, med behov av just din expertis. Vårdlänken erbjuder möjlighet till ett utvecklande, fritt och tryggt arbetsliv för dig som arbetsterapeut.

Arbetsterapeut – Lediga jobb

Intressanta och varierande uppdrag för arbetsterapeuter

Vårdlänken har avtal med vårdverksamheter över hela Sverige, vilket gör att vi löpande får in nya förfrågningar efter arbetsterapeuter som vill jobba på konsultbasis.

Vi matchar dig mot uppdrag som passar just dina önskemål och din kompetens. Konsultuppdragen vi erbjuder är av olika längd och omfattning och som konsult väljer du själv vilka uppdrag du vill arbeta med. Våra nuvarande arbetsterapeutkonsulter arbetar både i öppen- och slutenvården: till exempel på sjukhus, vård- och omsorgsboenden, vårdcentraler och inom hemsjukvården.

Att arbeta som arbetsterapeut via bemanningsföretag

Att jobba som arbetsterapeut via bemanning kommer med flera fördelar. Ofta finns möjlighet att själv påverka både arbetsgrad och schema. Friheten och möjligheten att arbeta i olika verksamheter, men med en och samma arbetsgivare i ryggen, är något som många arbetsterapeuter uppskattar med rollen som konsult. Vill du ta ett uppdrag på annan plats än din hemort kan Vårdlänken hjälpa till med att hitta resa och boende.

Trygghet som konsult

Vårdlänken lägger stor vikt vid bra och trygga villkor för våra konsulter. Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och ordentliga försäkringar är därför självklarheter när du jobbar som arbetsterapeutkonsult via oss.

Vårdlänken är också ett auktoriserat bemanningsföretag genom Almega Kompetensföretagen. Detta är en kvalitetsstämpel både för dig som konsult och för våra uppdragsgivare.

Lediga jobb | Arbetsterapeut

Se vilka uppdrag vi erbjuder just nu för dig som är legitimerad arbetsterapeut. Varmt välkommen att ansöka direkt om du ser något som verkar intressant!

Mer om konsultrollen

Kan jag ta uppdrag via Vårdlänken om jag har eget bolag? Vad får jag för lön och förmåner? Här hittar du mer information om livet som konsult hos Vårdlänken!