Chef inom vård eller socialt arbete – jobba som interimschef via Vårdlänken

Är du en erfaren chef inom vård, omsorg eller socialt arbete och ute efter nya möjligheter? Som interimschef med Vårdlänken får du chansen att leda inom olika verksamheter, som efterfrågar just din kompetens. Med fokus på din utveckling och friheten att forma ditt eget arbetsliv, bidrar vi tillsammans till effektivitet och kvalitet inom samhällets viktigaste sektorer.

Matchas mot lediga chefsuppdrag

Vårdlänken erbjuder interimsuppdrag hos en mängd intressanta uppdragsgivare, inom både privat och offentlig sektor. Tidigare har vi hjälpt verksamheter att tillsätta exempelvis enhetschefer, verksamhetschefer, IFO-chefer, HSL-chefer, vårdcentralschefer, medicinskt ansvariga sjuksköterskor och chefssjuksköterskor.

Nu söker vi fler drivna interimschefer att matcha mot inkommande förfrågningar. För att passa våra chefsuppdrag behöver du vara trygg i din ledarroll och ha en relevant utbildning som t.ex. socionom, sjuksköterska eller läkare. Låter det som du? Välkommen att anta din nästa chefsutmaning hos Vårdlänken!

Spontanansökan – Interimschef

Som interimschef hos oss erbjuds du:

  • Konkurrenskraftig lön
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Introduktion inför dina uppdrag
  • Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
  • Regelbunden coachning med din konsultchef
  • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken anser att bra villkor och trygghet i arbetslivet är av högsta vikt. Därför är kollektivavtal en självklarhet för oss. Vi är också ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega Kompetensföretagen – en kvalitetsstämpel som skapar trygghet för dig som konsult!

Lediga jobb

Redo att ta nästa steg i karriären som konsult med Vårdlänken? Se vilka lediga jobb och interimsuppdrag som chef vi erbjuder just nu och ansök till din nästa utmaning!

Konsult hos Vårdlänken

”Hur går processen till? Och kan jag ta konsultuppdrag via er om jag har eget bolag?”

 

Här hittar du mer information om hur det är att arbeta som konsult via Vårdlänken!