Jobba som fysioterapeut på konsultbasis

Som fysioterapeut och konsult via Vårdlänken erbjuds du spännande uppdrag över hela landet. Konsultrollen innebär att du är anställd av oss men arbetar ute hos våra kunder – olika verksamheter med behov av just din expertis. Vårdlänkens mål är att bidra till ett utvecklande, fritt och tryggt arbetsliv för dig som fysioterapeut.

Fysioterapeut – Lediga jobb

Varierande vardag som fysioterapeut

Vårdlänken har avtal med vård- och omsorgsverksamheter över hela Sverige. De hör av sig till oss när de har behov av fysioterapeuter på konsultbasis.

Som konsult hos oss är vi din karriärpartner. Vi matchar dig mot tillgängliga konsultuppdrag utifrån dina önskemål. Uppdragen är av olika längd och omfattning och du väljer alltid själv vilket uppdrag du vill ta dig an.

Våra nuvarande fysioterapeutkonsulter arbetar bland annat inom företagshälsovården, på vård- och omsorgsboenden, i daglig verksamhet, inom hemsjukvården och på mottagning.

Varför välja Vårdlänken som bemanningsföretag?

Som fysioterapeut via Vårdlänken Bemanning & Rekrytering har du stor möjlighet att själv påverka både arbetsgrad och schema. Friheten och möjligheten att arbeta i olika verksamheter, men med en och samma arbetsgivare i ryggen, är något som många fysioterapeuter uppskattar med konsultrollen. Givetvis hjälper Vårdlänken till med att hitta resa och boende om du vill ta uppdrag på annan ort än där du bor.

Vi som arbetar hos Vårdlänken har själva utbildning och/eller operativ erfarenhet inom de områden vi bemannar. Det gör att vi har bättre koll på din yrkesroll och vilka förutsättningar som krävs för att du ska trivas på jobbet, än de flesta bemanningsföretag inom vården.

Trygghet som konsult

Vårdlänken lägger stor vikt vid bra och trygga villkor för konsulter. Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och ordentliga försäkringar är därför självklarheter när du jobbar som fysioterapeutkonsult via oss.

Vårdlänken är också ett auktoriserat bemanningsföretag genom Almega Kompetensföretagen. Detta är en kvalitetsstämpel, både för dig som konsult och för våra uppdragsgivare.

Lediga jobb | Fysioterapeut

Ansök direkt till lediga konsultuppdrag för legitimerad fysioterapeut. Hittar du inget som passar just nu? Registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så hör vi av oss när nya uppdrag kommer in!

Mer om konsultrollen

Kan jag ta uppdrag via Vårdlänken om jag har eget bolag? Vad får jag för lön och förmåner? Här hittar du mer information om livet som konsult hos Vårdlänken!