Bemanning inom vård och omsorg – med kvalitet i fokus

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering tillhandahåller rutinerade och väl kvalificerade konsulter inom vård och socialt arbete. Vi hyr ut sjuksköterskor, läkare, socionomer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt övrig vård- och omsorgspersonal, inklusive chefer.

Behöver ni stärka upp under enstaka dagar, veckor eller längre perioder? Vi hittar en konsultlösning som täcker just era personalbehov. Våra kunder är privata och offentliga verksamheter över hela Sverige. Som kund hos oss har du en och samma kontaktperson från första mötet tills dess att uppdraget är slutfört.

Kvalitet är vår ledstjärna. Därför är vi noga både med gedigna urvalsprocesser och bra villkor för våra konsulter. Alla våra konsulter har minst två års erfarenhet inom sin profession.

Vi som arbetar på Vårdlänken har själva varit verksamma inom vård, omsorg eller socialt arbete – de områden vi nu hjälper till att kompetensförsörja. Denna förankring uppskattas starkt av våra kunder, då vi snabbt kan förstå behov och hitta rätt konsult för varje utmaning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information, eller fyll i formuläret nedan för att lämna en offertförfrågan!

Vår bemanningsprocess

1. Behovsanalys

 

I kontakt med er identifieras nödvändiga nyckelkompetenser för uppdraget, samt uppdragets längd och omfattning.

2. Matchning av kandidater

 

Utifrån behovsanalysen görs sökningar i vårt interna nätverk och kontakt tas med befintliga konsulter som är kvalificerade för uppdraget. I de fall nya konsulter behöver rekryteras till uppdraget upprättas annonser, på både platstjänstportaler och vår hemsida. Inkomna ansökningar bearbetas löpande.

3. Urval

 

I syfte att säkerställa att konsulten har rätt kompetens för uppdraget genomförs kontroll av yrkeserfarenhet, kunskaper och kompetenser genom CV-granskning, intervjuer och referenstagningar. Om uppdraget kräver gör vi även kontroller mot IVO och Socialstyrelsen.

4. Presentation

 

Vårdlänken presenterar en eller flera kvalificerade kandidater. I presentationen får ni ta del av kandidatens/kandidaternas CV samt den samlade bedömningen från intervjuer och referenstagningar. Ni fattar beslut om vilken konsult som tilldelas uppdraget.

5. Introduktion och uppföljning

 

I samråd mellan er och Vårdlänken planeras en introduktion för konsulten. För att kvalitetssäkra god leverans genomför vi löpande uppföljningar med både beställare och konsult. Vårt mål är att skapa effektiva, trygga och välmående arbetsplatser för såväl arbetsgivare som konsulter.

Offert - Bemanning

Ring oss på 08-85 54 60 för att komma igång redan idag, eller fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behov av fast personal?

Är du istället ute efter att rekrytera medarbetare till fasta tjänster? Låt Vårdlänken ta hand om hela processen!