Socionomkonsult med Vårdlänken

Är du en nyfiken, flexibel socionom som söker mer variation i arbetslivet? Har du minst ett års yrkeserfarenhet inom socialt arbete? Då kan konsultrollen vara något för dig!

Som socionomkonsult med Vårdlänken får du möjlighet att se många olika verksamheter och arbeta på olika platser i landet. Vi erbjuder konsultuppdrag på samtliga områden inom socialt arbete, hos både privata och offentliga aktörer. Våra kunder vänder sig till oss för att stärka upp verksamheten med erfarna socionomer på konsultbasis. Vi hjälper dem att bemanna med bland annat socialsekreterare, biståndshandläggare, kuratorer, behandlare och interimschefer på olika nivåer.

Som socionomkonsult hos oss får du ett varierande och stimulerande arbetsliv med mer frihet att välja själv. Kom och utvecklas med Vårdlänken!

Lediga socionomjobb

Att jobba som socionomkonsult

Som socionomkonsult blir du anställd av Vårdlänken på uppdragsbasis, men arbetar ute hos verksamheter med behov av just din kompetens. Om du har eget bolag, kan du även välja att ta dig an våra uppdrag som underleverantör.

Du väljer själv vilka konsultuppdrag du tycker är intressanta och vill arbeta med. Uppdragen varierar i både längd och omfattning. Vanligtvis pågår ett uppdrag mellan ett par månader upp till ett år, på hel- eller deltid. Ofta ges det möjlighet till förlängning av uppdraget om både du och uppdragsgivaren tycker att det fungerar bra.

Varför Vårdlänken?

Förankring och förståelse: Hos oss får du en dedikerad kontaktperson du alltid kan vända dig till: din konsultchef. Vårdlänkens konsultchefer inom socionombemanning är själva socionomer med mångårig erfarenhet inom myndighetsutövning. Du kan känna dig trygg med att vi förstår din yrkesroll väl.

Personligt bemötande: Det är viktigt för oss att lära känna våra konsulter. Vi vill att du ska känna dig sedd och prioriterad, hellre än att bli störst i bemanningsbranschen. Hos oss blir du aldrig ”en i mängden”.

Tryggt och seriöst: Vårdlänken lägger stor vikt vid bra och trygga villkor för konsulter. Kollektivavtal med tjänstepension, ordentliga försäkringar samt friskvårdsbidrag är därför självklarheter för oss. Vårdlänken är också ett
auktoriserat bemanningsföretag
genom Almega Kompetensföretagen.

Vem passar i rollen som socionomkonsult?

För att arbeta som socionomkonsult hos Vårdlänken behöver du ha en relevant utbildning inom socialt arbete. Det krävs också att du hunnit bli trygg och självgående i din yrkesroll, eftersom du arbetar ute hos olika verksamheter och effektivt behöver kunna komma in i arbetsuppgifterna.

För att lyckas och trivas i konsultrollen tror vi att du som person är initiativtagande, ansvarsfull samt trivs med en omväxlande vardag!

Lediga jobb för socionomer

Se vilka lediga jobb och konsultuppdrag för socionomer som vi erbjuder just nu. Och varmt välkommen att ansöka om du ser något som verkar intressant!

Vanliga frågor

Vad får jag för lön? Kan jag söka konsultuppdrag via Vårdlänken om jag har eget bolag? Och vad har ni för förmåner? Här hittar du svar på vanliga frågor!