Socionomkonsult med Vårdlänken

Nyfiken, flexibel socionom som söker mer variation i arbetslivet? Har du minst två års yrkeserfarenhet inom socialt arbete? Då kan konsultrollen vara något för dig!

Som socionomkonsult med Vårdlänken får du möjlighet att se många olika verksamheter och arbeta på olika platser i landet. Vi erbjuder konsultuppdrag på samtliga områden inom socialt arbete, hos både privata och offentliga aktörer. Våra kunder vänder sig till oss för att stärka upp verksamheten med erfarna socionomer på konsultbasis. Vi hjälper dem att bemanna med bland annat socialsekreterare, biståndshandläggare, kuratorer, behandlare och interimschefer på olika nivåer.

Som socionomkonsult hos oss får du ett varierande och stimulerande arbetsliv med mer frihet att välja själv. Så kom och utvecklas med Vårdlänken!

Lediga socionomjobb

Att jobba som socionomkonsult

Som socionomkonsult blir du anställd av Vårdlänken på uppdragsbasis, men arbetar ute hos verksamheter med behov av just din kompetens. Om du har eget bolag, kan du även välja att ta dig an våra uppdrag som underleverantör.

Du väljer själv vilka konsultuppdrag du vill ta. Uppdragen varierar i både längd och omfattning – vanligtvis är de mellan ett par månader upp till ett år långa, på hel- eller deltid. Ofta finns möjlighet till förlängning av uppdraget om både du och uppdragsgivaren tycker att det fungerat bra.

Varför Vårdlänken?

Förankring och förståelse: Hos oss får du en dedikerad kontaktperson du alltid kan vända dig till – din konsultchef. Vårdlänkens konsultchefer på socionombemanningen är själva socionomer med mångårig erfarenhet ”på fältet”, och förstår därför din yrkesroll väl.

Personligt bemötande: Vi vill lära känna våra konsulter och hjälpa just dig att lyckas, hellre än att vara störst i bemanningsbranschen. Hos oss blir du aldrig ”en i mängden”.

Tryggt och seriöst: Vårdlänken lägger stor vikt vid bra och trygga villkor. Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och ordentliga försäkringar är självklarheter när du arbetar med oss. Vårdlänken är också ett
auktoriserat bemanningsföretag
genom Almega Kompetensföretagen.

Vem passar i rollen som socionomkonsult?

För att arbeta som socionomkonsult hos Vårdlänken behöver du ha en relevant utbildning inom socialt arbete. Det krävs också att du hunnit bli trygg och självgående i din yrkesroll, eftersom du arbetar ute hos olika verksamheter och effektivt behöver kunna komma in i arbetsuppgifterna.

För att lyckas och trivas i konsultrollen tror vi att du som person är initiativtagande, ansvarsfull samt trivs med en omväxlande vardag!

Lediga jobb för socionomer

Se vilka lediga jobb och konsultuppdrag för socionomer som vi erbjuder just nu. Och varmt välkommen att ansöka om du ser något som verkar intressant!

Vanliga frågor

Vad får jag för lön? Kan jag söka konsultuppdrag via Vårdlänken om jag har eget bolag? Och vad har ni för förmåner? Här hittar du svar på vanliga frågor!