Hyr eller rekrytera chef via Vårdlänken

Vårdlänken hjälper till med chefsrekrytering samt hyr ut erfarna interimschefer inom vård, omsorg och socialtjänst.

Vi bistår verksamheter inom privat och offentlig sektor över hela Sverige med exempelvis:

  • Verkställande direktör
  • enhetschef
  • verksamhetschef
  • förvaltningschef
  • socialchef
  • IFO-chef
  • medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)
  • medicinskt ansvarig för rehabilitering (MAR)
  • HSL-chef.

Arbeta som interimschef via Vårdlänken >>

Chefsrekrytering till fasta tjänster

Behöver din verksamhet hjälp att rekrytera en chef till en långsiktig roll? Då står Vårdlänken till ert förfogande för att ta sig an uppdraget! Vi rekryterar kompetensbaserat genom en noggrann urvalsprocess med djupintervjuer, tester och referenstagningar för att säkra kvalitet och rätt kompetens i leveransen till er.

Interim – hyra chef på konsultbasis

En interimschef är en chefskonsult som hyrs in under en begränsad tid, för att fylla en chefsvakans eller med syfte att arbeta med organisationsutveckling utifrån sin specifika kompetens. Rätt chef på rätt plats i rätt tid kan vara avgörande för verksamhetens framtid – många gånger har chefen en nyckelroll i arbetet med att skapa ett vinnande team. Med ledning och styrning från Vårdlänkens interimschefer får din organisation förutsättningar att växa och utvecklas i enlighet med verksamhetens mål.

Skräddarsytt utifrån era behov

Under åren har vi genomfört ett stort antal chefsrekryteringar och bemannat med organisationskonsulter på många uppdrag, vilket bidragit till ett gediget nätverk av kompetenta och utvecklingsdrivna chefer. På så sätt kan vi snabbt skräddarsy sök och urval för att tillgodose just era verksamhetsbehov.

Vårdlänken hjälper till med de mest komplexa uppdragen. Vi vänder på alla stenar, med målet att skapa den bästa chefslösningen för just er organisation.

Offert - Chef

Står ni inför behovet att hyra eller rekrytera en chef?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort. Alternativt boka ett möte genom att ringa oss på 08-85 54 60.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om bemanning?

Behöver din verksamhet hyra hel- eller deltidspersonal vid arbetstoppar, sjukskrivningar eller vakanser av olika längd? Vårdlänken hjälper er att hitta rätt kandidat för uppdraget!

Vill du veta mer om rekrytering?

Behöver din verksamhet rekrytera nya medarbetare? Vårdlänken löser hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till presentation av kandidat – allt för att hitta rätt person till er tjänst!