Behöver er verksamhet en chef?
Hyr eller rekrytera via Vårdlänken!

Vårdlänken bemannar och rekryterar chefer inom vård, omsorg och socialt arbete ­– till både privat och offentlig sektor. Vi hjälper till att kompetensförsörja kommuner, regioner, statliga och privata verksamheter med exempelvis:

  • VD
  • enhetschef
  • myndighetschef
  • förvaltningschef
  • socialchef
  • IFO-chef
  • Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)
  • Medicinskt ansvarig för rehabilitering (MAR)
  • HSL-chef

Interim – hyra chef på konsultbasis

En interimskonsult hyrs in under en begränsad tid för att fylla en chefsvakans eller med syfte att arbeta med organisationsutveckling utifrån sin specifika kompetens. Rätt chef på rätt plats i rätt tid kan vara avgörande för verksamhetens framtid – många gånger har chefen en nyckelroll i arbetet med att skapa ett vinnande team. Med ledning och styrning från Vårdlänkens interimskonsulter får din organisation förutsättningar att växa och utvecklas i enlighet med verksamhetens mål.

Rekrytera chef till en fast tjänst

Behöver din verksamhet hjälp med att rekrytera chef till en långsiktig roll? Då står Vårdlänken till ert förfogande för att ta sig an uppdraget. Vi rekryterar kompetensbaserat genom en noggrann urvalsprocess – med djupintervjuer, tester och referenstagningar – för att säkra kvalitet och rätt kompetens i leveransen till er.

Skräddarsytt utifrån era behov

Under åren har vi genomfört ett stort antal chefsrekryteringar och bemannat med organisationskonsulter på många olika uppdrag, vilket bidragit till ett gediget nätverk av kompetenta och utvecklingsdrivna chefer. Därför kan vi snabbt skräddarsy urvalet för att tillgodose just era verksamhetsbehov.

Vårdlänken hjälper till med de mest komplexa och avancerade uppdrag. Vi vänder på alla stenar, med målet att skapa den bästa lösningen för just er organisation.

 

Står ni inför behovet att hyra eller rekrytera en chef?
Hör av er till Vårdlänken – vi hjälper er gärna!

Offert

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta er inom kort. Alternativt boka ett möte genom att kontakta oss på 08-85 54 60.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om bemanning?

Behöver din verksamhet hyra deltid- eller heltidspersonal vid arbetstoppar, sjukskrivningar eller vakanser av olika längd? Vårdlänken hjälper er att hitta rätt kandidat för uppdraget!

Vill du veta mer om rekrytering?

Behöver din verksamhet rekrytera nya medarbetare? Vårdlänken löser hela rekryteringsprocessen från behovsanalys till presentation av kandidat, allt för att hitta rätt person till er tjänst!