Behöver du en chef? Hyr eller rekrytera av oss på Vårdlänken!

Vårdlänken bemannar och rekryterar chefer på alla nivåer inom både privat och offentlig sektor. Vi kompetensförsörjer kommunala, regionerna, statliga och privata verksamheter med exempelvis VD, myndighets-, förvaltnings- och enhetschefer.

När din verksamhet behöver hjälp med att rekrytera en chef eller hyra in en interimschef, för en vakans eller med syfte att arbeta med organisationsutveckling, står Vårdlänken till ditt förfogande att ta sig an uppdraget.

Under åren har vi genomfört ett stort antal rekryteringar och bemannat med (interims)chefer på flertalet uppdrag, vilket bidragit till ett gediget nätverk av kompetenta och utvecklingsdrivna chefer. Det betyder att vi snabbt skräddarsyr och tillgodoser just din verksamhets behov.

Rätt chef på rätt plats i rätt tid kan vara avgörande för verksamhetens framtid. Många gånger har chefen en nyckelroll i arbetet med att skapa ett vinnande team. Med ledning och styrning från våra interimschefer får din organisation förutsättningar att växa och utvecklas i enlighet med verksamhetens mål.

Vi tillsätter chefsroller och organisationskonsulter utifrån era behov. Vårdlänken hjälper till med de mest komplexa och avancerade uppdrag. Vi vänder på alla stenar med målet att skapa bästa lösningen för just din organisation.

Hör av dig till oss på Vårdlänken när ni står inför behovet att hyra eller rekrytera chefer – vi hjälper er gärna!

Välkommen till Vårdlänken!

Offert

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta er inom kort. Alternativt boka ett möte genom att kontakta oss på 08-85 54 60.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om bemanning?

Behöver din verksamhet hyra deltid- eller heltidspersonal vid arbetstoppar, sjukskrivningar eller vakanser av olika längd? Vårdlänken hjälper er att hitta rätt kandidat för uppdraget!

Vill du veta mer om rekrytering?

Behöver din verksamhet rekrytera nya medarbetare? Vårdlänken löser hela rekryteringsprocessen från behovsanalys till presentation av kandidat, allt för att hitta rätt person till er tjänst!