Omväxlande vardag som konsultläkare

Som läkare och konsult via Vårdlänken erbjuds du spännande uppdrag över hela landet. Konsultrollen innebär att du är anställd av oss men arbetar ute hos våra kunder – olika verksamheter med behov av just din expertis. Vårdlänken erbjuder möjlighet till ett utvecklande, fritt och tryggt arbetsliv för dig som hyrläkare.

Läkare – Lediga uppdrag

Arbeta flexibelt hos spännande vårdgivare

Vårdlänken har avtal med vård- och omsorgsverksamheter över hela Sverige. De hör av sig till oss när de har behov av läkare eller specialistläkare på konsultbasis.

Som konsult hos oss är vi din karriärpartner. Vi matchar dig mot tillgängliga konsultuppdrag utifrån dina önskemål.  Uppdragen är av olika längd och omfattning och du väljer alltid själv vilket uppdrag du tycker låter intressant och vill arbeta med.

Våra nuvarande konsultläkare arbetar bland annat inom företagshälsovården, på vård- och omsorgsboenden, i daglig verksamhet, inom hemsjukvården och på mottagning.

Varför välja Vårdlänken som bemanningsföretag?

Som läkarkonsult via Vårdlänken Bemanning & Rekrytering har du stor möjlighet att själv påverka arbetsplats och schema. Möjligheten att arbeta i olika verksamheter, men med en och samma arbetsgivare i ryggen, är något som många uppskattar med konsultrollen. Givetvis hjälper Vårdlänken till med att hitta boende om du vill ta uppdrag på en annan ort.

Vi som arbetar hos Vårdlänken har själva utbildning och/eller erfarenhet inom vården. Därför har vi bättre koll på din yrkesroll, och vad som krävs för att du ska trivas och lyckas på ett visst uppdrag, än många andra bemanningsföretag i branschen.

Trygga villkor som konsult

Vårdlänken lägger stor vikt vid bra och trygga villkor för konsulter. Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och ordentliga försäkringar är därför självklarheter när du jobbar som hyrläkare via oss.

Vårdlänken är också ett auktoriserat bemanningsföretag genom Almega Kompetensföretagen – en trygghetsgaranti för både konsulter och uppdragsgivare.

Lediga jobb | Läkare

Ansök direkt till lediga konsultuppdrag för läkare. Hittar du inget som passar just nu? Registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så hör vi av oss när nya uppdrag kommer in!

Vanliga frågor

Kan jag ta uppdrag via Vårdlänken om jag har eget bolag? Vad får jag för lön och förmåner? Här hittar du mer information om livet som konsult hos Vårdlänken!