Socionombemanning med insikt

Behov av att hyra in en socionomkonsult vid arbetstoppar, vakanser eller för att tillfälligt stärka upp med specifik kompetens? Vårdlänkens socionombemanning bygger på djup förståelse för de utmaningar och villkor som finns inom verksamheterna vi bemannar.

Vi som har hand om Vårdlänkens socionombemanning är själva erfarna socionomer. Därför kan vi effektivt avgöra vilken konsult som har rätt kompetens för att ta sig an just ert uppdrag. Vi har hjälpt verksamheter med insiktsfull socionombemanning sedan 2011.

Konsultlösningar efter era behov

Vårdlänken har ett gediget nätverk med fler än 5000 kvalificerade socionomkonsulter. I vår konsultbank finns bland annat biståndshandläggare, socialsekreterare, utförare och interimschefer på olika nivåer.

Vi bemannar med socionomer inom socialtjänsten likväl som statlig och privat sektor. Oavsett om ni behöver stärka upp under enstaka dagar, några veckor eller en längre period, så gör vi allt för att hitta den bästa lösningen för er.

Bemanningsförfrågan

Vill du veta mer om Vårdlänkens bemanningsprocess och hur vi kan hjälpa dig med kvalificerade socionomkonsulter? Välkommen att skicka in din förfrågan till oss, så kontaktar vi dig inom kort!

 

 

Gå vidare

Jobba som socionomkonsult

Är du socionom och nyfiken på att arbeta som konsult via Vårdlänken? Kika in vilka konsultuppdrag vi erbjuder just nu och skicka in en ansökan!

Behov av fast personal?

Vårdlänken hjälper givetvis även till med rekryteringar till fasta tjänster inom vård, omsorg och socialtjänst. Vi tar hand om hela processen. Läs mer här!