Leg. Undersköterska till Hemtjänst uppdrag i Nyköping!

Tjänst Legitimerad Undersköterska

Region Södermanlands län

Ort Nyköping

Vi söker

Leg. undersköterska och gärna Silviasyster utbildad. Du ska ha tidigare erfarenhet inom vårdsektorn, speciellt inom äldreomsorg, hemtjänst eller hemsjukvård är meriterande alternativt erfarenhet från LSS med brukare med större vårdbehov. Du ska ha arbetat minst 5 år som undersköterska och du ska ha tagit ut din legitimation som undersköterska.

Uppdragets syfte:

Att arbeta som undersköterska i hemmet innebär att du erbjuder vård och stöd till individer i deras egna hem. Arbetet inkluderar en rad olika arbetsuppgifter beroende på personens behov och mående för dagen. Som undersköterska jobbar du med människor som är i olika skeenden av livet och som av olika anledningar behöver din hjälp.

I denna tjänst är det av stor vikt att vara förstående, respektfull och positiv för att kunna uppmärksamma och stödja det friska hos individen.

Som undersköterska i hemmet gör du en meningsfull insats och vi ser att du har en kombination av tekniska färdigheter, emotionell intelligens och en stark arbetsmoral.

För att du skall trivs i denna roll, besitter du en genuin vilja att hjälpa andra och en förmåga att hantera utmaningar med en positiv anda och ett professionellt förhållningssätt. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta ansvar i ditt arbete och kunna planera din tid.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att hjälpa personen med grundläggande behov såsom bad, klädsel, och personlig- omvårdnad/hygien. Administrera medicinering, övervaka hälsotillstånd och rapportera förändringar. Hjälpa till med enklare städning, matlagning (pedagogiska måltider) och andra dagliga sysslor. Finnas där för socialt stöd, sällskap och emotionellt stöd, samt hjälpa till med sociala aktiviteter. Det kan röra sig om aktiviteter som att handla mat, gå ute i naturen, besöka närområdet, gå med på läkarbesök, till frisören, mm. och andra aktiviteter som krävs för en fungerande tillvaro för personen. En daglig ADL träning är viktigt för att upprätthålla det friska hos individen.

Personliga egenskaper:

Empati och Tålamod: Att kunna visa medkänsla och ha tålamod är avgörande, särskilt när man arbetar med äldre eller personer med funktionsnedsättningar.

Jobbet kan vara både emotionellt och fysiskt krävande, vilket kräver styrka och uthållighet hos utförararen.

Förmåga att kommunicera effektivt med personen, dennes familj och andra vårdare är mycket viktigt. God förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar. Vana av att dokumentera och redogöra för dagens arbete.

Juridiska och Etiska Krav:

Tystnadsplikt: Respekt för personens och omgivningens integritet och att kunna hantera konfidentiell information är ett måste.

Säkerställa en trygg och säker miljö för personen genom att följa riktlinjer och säkerhetsprotokoll.

Upprätthålla en hög standard av professionell etik i alla aspekter av arbetet.

Övriga Krav:

Praktiska Färdigheter

Körkort B är ett krav samt tillgång till bil för att kunna ta dig till uppdraget som ligger en bit utanför Nyköpings innerstad. Det finns buss men den går lite oregelbundet.

Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Du ska besitta kunskap i första hjälpen och i hjärt-lungräddning (HLR)

Ha förmåga att dokumentera vård och rapportera till överordnade eller läkare.

Vara flexibel och anpassningsbar, kunna anpassa dig efter personens behov och ändrade omständigheter.

Anställning

Du erbjuds en tjänst i ett företag som erbjuder högkvalitativ omsorg och stöd till äldre och funktionshindrade i deras egna hem. Målet är att kunna erbjuda högsta livskvaliteten för brukaren genom personligt anpassad omsorg.

Du får ta del utav en trygg och stabil arbetsgivare i en trevlig arbetsmiljö med stödjande kollegor.

Flexibla arbetstider, möjlighet till deltid eller heltid utifrån hur du själv väljer.

Uppdraget startar enligt överenskommelse och kommer att bemannas dygnet runt årets alla dagar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Lägg upp ditt Cv i vår Cv-databas, använd länk;
https://vardlanken.recman.no/login.php

Kontaktpersoner

Sofie Tärnblom

08-855460

Therese Löfall

08-855460

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.