Publicerad 22 juni 2022

Livet som jobbonär; vår konsult i intervju med Kompetensföretagen

Kirsten Ytterberg har arbetat i vård och omsorg under hela sitt yrkesliv – som sjuksköterska, MAS och som verksamhetschef inom äldreomsorgen. När Kirsten fyllt 65 kände hon att hon hade mer att ge. Hon valde att kombinera deltidspension med arbete som konsult via Vårdlänken.

I en intervju med Kompetensföretagen berättar Kirsten om sin nya resa som jobbonär och interimschef ute hos våra kunder runtom i landet.

Jag kände mig inte klar. Jag hade jobbat både privat och i kommunal och regionens regi, men aldrig som konsult innan. När jag skulle börja jobba igen var det självklart att det skulle vara som konsult. Framför allt för möjligheten att kunna bestämma själv var och när och hur länge jag ska jobba.

Läs hela intervjun:
Som jobbonär föredrar Kirsten konsultyrket – Kompetensföretagen


 

Om Kompetensföretagen

Kompetensföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för ­företag med verksamhet inom rekrytering, omställning och bemanning. Kompetensföretagen verkar för att möjliggöra arbete som kombinerar trygghet, frihet, utveckling och konkurrenskraft. Vårdlänken Bemanning & Rekrytering är medlemmar i Kompetensföretagen och är även ett auktoriserat bemanningsföretag via dem. Det innebär att vi uppfyller Kompetensföretagens höga krav för auktorisation – en kvalitetsstämpel och en trygghet för både kunder och medarbetare.