Socialsekreterare, barn och unga till kommun i Stockholms län!

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Datum 2024-05-06

Vi söker

Efter en socialsekreterare med erfarenhet av myndighetsutövning barn och unga till ett uppdrag norr om Stockholm! Vår kund är i behov av en socialsekreterare till två team som arbetar med barn-och ungdomsärenden. Målgruppen är ungdomar med normbrytande beteenden. Konsultuppdraget startar i början av april och pågår under hösten. Heltidsuppdrag. Arbetet sker på plats hos kommunen och du som söker bör ha erfarenhet av säkerhets- och trygghetsplaneringar. Du ska vara självständig och självgående, du bör kunna hålla lugnet i stressiga situationer, ha en god kontakt med familjer, vara lösningsfokuserad och ha lätt för att samarbeta. Du ska ha kunskap och erfarenhet av arbete i Signs of Safety. Kompetens inom verksamhetssystemet LifeCare och systemteoretisk utbildning inom nätverksarbete är meriterande. Du ska ha god förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen. B-körkort är ett krav i tjänsten. 

Arbetsuppgifter

I syfte att vara aktuell för tjänsten ska du som söker ha en socionomexamen och minst tre års erfarenhet av handläggning inom barn och ungdom och av arbete med myndighetsutövning. Självständig handläggning enligt SoL och LVU. Du kommer att utreda om behovet av stöd, fatta beslut och följa upp beviljade insatser. Båda uppdragen kommer att ha ett stort fokus på nätverksarbete och att inkludera barns nätverk i stöd och hjälpinsatser. Du kommer att ha en nära kontakt med barnet eller den unga och även ha kontakt med barnets vårdnadshavare. Samverkan sker med interna och externa samverkanspartners. Om du uppfyller kraven och är tillgänglig under perioden så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 26 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.