LSS-handledare sökes till en kommun i Stockholms län!

Tjänst Handledare

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Datum 2024-04-23

Vi söker

Efter en erfaren processhandledare med erfarenhet av målgrupperna LSS och myndighetsutövning till ett uppdrag norr om Stockholm. Vår kund är i behov av en handledare som handleder deras LSS- handläggare. Handledningen sker på plats hos kund och du som söker bör vara engagerad, lösningsfokuserad och positiv. Din uppgift är att handleda personalen i deras ärenden, lyfta olika tankar och känslor som uppstår i arbetet och gå igenom svåra ärenden. Konsultuppdraget startar i början av september och pågår till oktober 2025. Omfattningen är på några få timmar per termin, vilket gör det möjligt att kombinera med ett ordinarie arbete.

I syfte att vara aktuell för tjänsten behöver du som söker ha en handledarutbildning i psykosocialt arbete vid universitet eller högskola, minst fem års erfarenhet av grupphandledning och minst fem års erfarenhet av myndighetsutövning. Om du uppfyller kraven och är intresserad av rollen så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en handledare inom socialtjänsten. Du bidrar med din kompetens och vägleder personalen i hur de hanterar olika situationer i arbetet. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

 

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.