Förvaltningschef sökes till en kommun i Kronobergs län

Tjänst Socionom eller annan likvärdig utbildning

Region Kronobergs län

Ort Växjö

Datum 2024-05-02

Vi söker

Efter en förvaltningschef  till en närliggande kommun till Växjö, i Kronobergs län. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår under sex månader på heltid. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en socionomexamen eller annan relevant högskoleutbildning och ha dokumenterad erfarenhet som högre chef inom vård- och omsorgsområdet. Du ska ha tidigare erfarenhet av att av att leda genom andra chefer och av att verka i en politiskt styrd organisation. Som ledare är du utvecklingsorienterad. Du leder genom andra, med tillit och coachning som förhållningssätt och du värdesätter god arbetsmiljö. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav i tjänsten. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen.

Uppfyller du kraven och är tillgänglig under perioden? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som förvaltningschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö inom vård- och omsorgsförvaltningen. Du leder och utvecklar verksamheten tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare och verksamhets- och enhetschefer. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.