Barnhandläggare till en kommun i Stockholms län!

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Datum 2024-04-24

Vi söker

Nu efter en erfaren socionom till ett konsultuppdrag som barnhandläggare i en kommun norr om Stockholm! Konsultuppdraget börjar i mitten av juni och pågår under hösten och vintern 2024. Viss möjlighet till distansarbete under sommarperioden. Du får ta del av ett härligt och engagerat team som brinner för att hjälpa barn. Vi ser att du som söker är en lyhörd och lösningsorienterad individ som har en självklar respekt för såväl klienter som kollegor. Du har en socionomexamen och minst tre års yrkeserfarenhet inom det aktuella kompetensområdet. Dessutom har du vana av att arbeta utifrån BBIC, samt myndighetsutövning och handläggning enligt SoL och LVU.

Uppfyller du kriterierna och kan arbeta under efterfrågad period? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som barnhandläggare. Följa upp familjehemsplacerade barn, göra övervägande/omprövningar, utreda behov om insatser, umgängen med föräldrar, genomföra hemtagningsutredningar och vårdnadsöverflyttningar. Dokumentation sker i Lifecare.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.