Vaccinationssjuksköterska sökes till Örnsköldsvik

Tjänst Vaccinationssjuksköterska

Region Västernorrlands län

Ort Örnsköldsvik

Vi söker

Nu efter en trevlig legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av vaccinering till ett konsultuppdrag i Västernorrland! Vår kund är i behov personal under kommande veckor som kan vaccinera patienter på deras mottagningar runt om i Västernorrland. Du får ta del av deras mycket trevliga medarbetare och goda sammanhållning. Vi tror att du som söker denna tjänst är serviceminded och har en självklar respekt för såväl kunder som kollegor. Vidare bör du ha erfarenhet av reserådgivning och alla vaccinationer som finns i Sverige. Vi söker dig som är självständig i din roll och har kunskap nog att ensam kunna hålla en reserådgivning för en familj som ska resa till ett exotiskt land.

Goda kunskaper i det svenska språket i såväl skrift som tal är ett krav för denna tjänst.

Arbetsuppgifter

Du kommer vaccinera ett stort antal patienter per arbetsplats på ett par olika mottagningar i Västernorrland. Uppdraget startar omgående och pågår under ett några veckor. Omfattning: 2 dagar i veckan.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.