Socialsekreterare Vuxen, missbruk sökes till Stockholms län!

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Datum 2024-05-10

Vi söker

En van socialsekreterare till vuxen enheten i en kommun i Stockholms län. Du ska ha socionomexamen och minst tre års arbetserfarenhet inom vuxenområdet och av utredningsarbete enligt SoL och LVM. Erfarenheten skall vara i närtid. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår under sommaren. Omfattning; Heltid. Enheten för vuxen består av socialsekreterare som utreder socialt stöd, missbruk, våld i nära relation och handlägger även ekonomiskt bistånd och dem behöver nu din kompetens och erfarenhet!  Du ska ha god erfarenhet av målgruppen och goda kunskaper om gällande lagstiftning, SoL och LVM. Som person ska du vara flexibel, självständig i arbetet och samtidigt ha god samarbetsförmåga med klienter och kollegor. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav i tjänsten. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen. 

Är du inom området och tillgänglig inom kort? Ansök uppdraget eller ta kontakt med oss redan idag, tillsättning sker löpande. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare inom vuxenområdet (ekonomiskt bistånd, missbruk och VINR).  Du kommer att ta emot, utreda och besluta om insatser samt följa upp beviljade insatser. Samverkan med interna och externa aktörer ingår i uppdraget.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.