Socialsekreterare till mottaget, barn och unga sökes till Västra Götalands län!

Tjänst Socionom

Region Västra Götalands län

Ort Göteborg

Vi söker

Dig som har flerårig arbetserfarenhet inom myndighet barn och unga och som har erfarenhet av arbete på mottagningsenhet, barn och unga. Uppdraget som startar så snart som möjligt och pågår under hösten är i en kommun i Västra Götalands län. Du ska ha en socionomexamen och flerårig arbetserfarenhet av att skriva utredningar och av arbete i mottag för att vara aktuell för tjänsten. Omfattning; Heltid. Du ska ha god vana av verksamhetssystemet Treserva och kunna utreda enligt nya BBIC. Vidare ska du vara utbildad i Signs of Safety och kunna arbeta i metoden. Du ska ha god vana av verksamhetssystemet Treserva och kunna utreda enligt nya BBIC. Du ska självständigt kunna driva ditt arbete framåt, vara relationsskapande och ha en god samarbetsförmåga som bygger på respekt och lyhördhet. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen. B-körkort är ett krav i tjänsten. 

Uppfyller du de kvalifikationer som efterfrågas? Tillsättning sker med kort varsel, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom mottagning -barn och unga. Du kommer att ingå i en grupp som tar emot anmälningar och ansökningar gällande barn och ungdom 0-20 år och ansvarar för förhandsbedömningar i dessa. I förhandsbedömning ingår samtal med barn/ungdom och vårdnadshavare. Vid behov, kan det parallellt med mottagningsuppdraget bli aktuellt att kunna ta egna utredningar. Samverkan sker med interna och externa samverkanspartners. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Kontaktperson

Sofie Tärnblom

sofie@vardlanken.se

+4608855460

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.