Socialsekreterare, barn och unga till Norrbottens län!

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad socionom och som har minst tre års erfarenhet av arbete som socialsekreterare med barn och ungdomsärenden. Uppdraget är hos en kommun i Norrbotten med start i mitten av september och fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Goda kunskaper i aktuell lagstiftning inom området, SoL och LVU, liksom god dokumentationsförmåga är krav. Du ska ha genomfört utbildning i BBIC samt vara bekväm att arbeta i verksamhetssystemet Pulsen Combine och ha god datavana. Du ska vara självgående och ha förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Du ska kunna vara behjälplig med myndighetsutövning i vuxenärenden och vid behov kunna arbeta i kommunens beredskapsorganisation för individ och familjeomsorgen. Erfarenhet av handläggning inom områdena familjerätt och familjehem och vuxenärenden är därför meriterande. Arbetet sker på arbetsplatsen. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Giltigt belastningsregister ska kunna uppvisas i samband med anställning. 

Arbetsuppgifter

Konsultuppdrag som socialsekreterare inom barn och unga till kommun. I arbetsuppgifterna ingår utredning och uppföljning enligt SoL och LVU. Du ska vid behov även kunna handlägga inom vuxenområdet.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.