Socialsekretare, Försörjningsstöd till kommun i Västra Götalands län

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Vi söker

Nu efter en erfaren socialsekreterare inom området försörjningsstöd och missbruk till en kommun i Västra Götalands län! Uppdraget startar i början av augusti och pågår fram till årsskiftet. Heltidsuppdrag. Vi söker dig som har en socionomexamen och som har minst 4 års erfarenhet av handläggning av vuxna med beroendeproblematik. Du ska vara väl insatt i Socialtjänsten, Förvaltningslagen och Sekretesslagen och kunna arbeta i verksamhetssystemet Pulsen Combine. Vidare ska du ha goda kunskaper om och behärska journalföring, dokumentation, sammanställa utredningar samt formulera beslut inom området. Du ska ha ett gott bemötande av både klienter och kollegor. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav i tjänsten. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen. 

Är du inom området, tillgänglig omgående och har möjlighet att arbeta under hela perioden? Ansök uppdraget redan idag!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en socialsekreterare inom kompetensområdet försörjningsstöd och missbruk, vilket primärt rör utredningar och beslut om insatser, samt uppföljningar gällande ärenden inom området. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Kontaktperson

  • Sofie Tärnblom

    sofie@vardlanken.se

    +4608855460

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.