Handledare Ledningsgrupp till kommun i Stockholms län!

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Vi söker

Efter en kunnig och driven handledare för ledningsgrupp inom två enheter till en kommun norr om Stockholm. Uppdraget startar i början av september och pågår under ett år framåt. Omfattningen är på några få timmar i månaden, vilket gör det möjligt att kombinera med ett ordinarie arbete. Du som söker denna roll ska ha en handledarutbildning i psykosocialt arbete från högskola eller universitet om minst 30 poäng. Du ska ha lång och bred erfarenhet Vidare ska du ha erfarenhet av att handleda med fokus på på grupprocesser och gruppdynamik. Du ska vara social, inkännande och bekväm i din roll som handledare. Syftet med handledningen är att synliggöra och diskutera förekommande processer inom organisationen för att stärka och utveckla var och en av gruppdeltagarna samt gruppen som helhet. Handledningsträffarna utförs hos kommunen.

Du ska uppfylla samtliga kvalifikationer för att vara aktuell för uppdraget; 
• Du SKA ha lång och bred erfarenhet att handleda både chefer och handläggare inom myndighetsutövning i socialtjänsten, minst 10-15 års erfarenhet.
• Du SKA vara auktoriserad socionom med erfarenhet från att själv ha arbetat som chef inom offentlig verksamhet.
• Du SKA ha en handledarutbildning i psykosocialt arbete.

Du behöver kunna redogöra för och tydligt kunna visa hur du uppfyller de olika kraven!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att handleda en mindre ledningsgrupp som är verksamma inom socialtjänstens biståndsenhet för personer med funktionsnedsättning, (LSS och socialpsykiatri). Du utbildar och ger verktyg till behandlingsassistenterna om hur de kan använda KBT och samtalsmetodik. Fokus på gruppdynamik och övningar för att stärka arbetsgruppen.

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Kontaktpersoner

  • Sofie Tärnblom

    sofie@vardlanken.se

    +4608855460

  • Therese Löfall

    therese@vardlanken.se

    +4608855460

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.