Familjebehandlare sökes till kommun i Västra Götalands län!

Tjänst Socionom

Region Västra Götalands län

Ort Göteborg

Vi söker

Dig som har en socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av familjebehandling och erfarenhet skall vara i närtid. Uppdraget som är i en kommun i närheten av centrala Göteborg startar omgående och pågår under hösten. Du ska ha flerårig arbetserfarenhet av att stödja familjer i olika frågor utifrån barnens och familjernas behov. Målgruppen är barn och unga 0-18 år och deras föräldrar. Omfattning; Heltid/deltid från 50% och uppåt. Du ska vara utbildad och ha god arbetsvana av följande metoder; MI, COS, Trappan, Tejping samt Systemisk utbildning. God arbetsvana i verksamhetssystemet Treserva är meriterande. Du ska självständigt och strukturerat kunna driva ditt arbete framåt, vara relationsskapande och ha en god samarbetsförmåga med både de familjer som du möter och med kollegor i ditt arbete. Det är viktigt att du har förmåga att hålla ett tydligt fokus utifrån uppdraget. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen och kunna göra hembesök hos familjerna. B-körkort är ett krav i tjänsten. Semesterplanering sker i samråd med kunden. 

Uppfyller du de kvalifikationer som efterfrågas? Tillsättning sker med kort varsel, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som familjebehandlare. Du kommer i sällskap med andra verksamma inom området arbeta utifrån vad som framkommer i utredningarna och anpassa insatser efter det. Du kommer att ha familjesamtal, föräldrastöd och samtal med barn och unga. Samverkan sker med interna och externa samverkanspartners. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Kontaktpersoner

  • Sofie Tärnblom

    sofie@vardlanken.se

    +4608855460

  • Therese Löfall

    therese@vardlanken.se

    +4608855460

 

Kontaktpersoner

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.