Gruppchef mottagningsgrupp barn och familj sökes till Stockholms län!

Tjänst Socionom

Region Stockholms län

Ort Stockholm

Vi söker

Dig som har en socionomexamen och som har minst fem års arbetserfarenhet som chef inom mottagningsgrupp till ett uppdrag hos en kommun i Stockholms län. Mottagningsgruppen står för den första kontakten med barn som far illa och vuxna som befinner sig i våldsutsatta situationer. Uppdraget startar 1 augusti och pågår under hösten. Omfattning; Heltid 100%. Du ska ha tidigare arbetserfarenhet som chef inom mottagningsgrupp barn och familj för att vara aktuell för tjänsten. Du ska ha ett tillitsbaserat ledarskap och vara relationsskapande samt vara bra på att sätta dig in i andras perspektiv. Vidare ska du ha vara duktig på att samverka med övriga gruppchefer och kunna stötta gruppledare i det dagliga arbetet. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen. 

Uppfyller du de kvalifikationer som efterfrågas? Tillsättning sker med kort varsel, skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som chef inom mottagningsgrupp barn och familj. Din uppgift kommer att vara att leda och stötta medarbetare så att de kan nå sin fulla potential och ha en god och hållbar arbetsmiljö. Du kommer att vara ansvarig för kvalitén, personal, arbetsmiljö samt budget. Samverkan sker med interna och externa samverkanspartners. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Kontaktperson

Sofie Tärnblom

sofie@vardlanken.se

+4608855460

 

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.