Arbetsterapeut till sommar uppdrag i Uppsala

Tjänst Arbetsterapeut

Region Uppsala län

Ort Uppsala

Vi söker

Dig som är arbetsterapeut och vill jobba på uppdrag på korttidsboende. Uppdraget är på heltid, måndag-fredag 8-16:30. Tiden för uppdraget är 1 juli till 2 augusti. 
Körkort samt cykelvana krävs. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att åka hem till patienten/kunden  och göra arbetsterapeutiska insatser som gör att personens vardag fungerar. 

Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:

  • Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
  • Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
  • Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
  • Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
  • Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
  • En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
  • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Kontaktperson

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag

Ta en titt på vilka lediga jobb och konsultuppdrag vi erbjuder just nu! Du kan också registrera ditt CV i vår kandidatdatabas, så kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster.